Vårt tvätteri

Kem-Man är ett företag som har varit i branschen och tvättat åt privata såväl som företagskunder sedan 1968. Vi utför både kemtvätt och vattentvätt på alla typer av textilier, skinn, mattor; äkta, persiska, och så vidare. Vi hjälper er med tvätt av möbler/antika möbler, heltäckningsmattor, mm. Till fest kan ni hyra vita dukar och servetter av oss.Vi sköter både hämtning och leverans om så önskas.
Kem-Man har idag en butik i Umeå samt ett flertal inlämningsställen. Vi är ett auktoriserat kontrollerat tvätteri samt medlem i Tvätteriförbundet.

Affärsidé

Vår affärsidé är "Ren service på rätt sätt", dvs. att hålla högsta kvalité och ge våra kunder personlig service.


Kemtvätt

Kem-Man har en mycket modern maskinpark—en modern kemtvättsmaskin har ett helt slutet system. Det finns en destillator och ett filter som tar hand om all smuts, smutsen och avfall samlas ihop och skickas till en destruktion—inget kommer ut i avloppet.

Tvättvätskan tillsammans med en tvättförstärkare löser smuts och fläckar på ett skonsamt sätt utan några större förändringar på textilen.


Vattentvätt

Ett tvätteri slösar aldrig på tvättmedel eller vatten, därför att vi använder miljöanpassade kemikalier märkta "Bra Miljöval". Vår maskinpark är modern med datorstyrda och energisnåla tvättmaskiner. Vi har även en helautomatisk doseringsmaskin installerad för exakt dosering med miljövänliga kemikalier. 


Sveriges Tvätteriförbund

Vi är kontrollerade och besiktigade av SWEREA IVG. Löpande kontroller av miljö, hygien & kvalité utförs—detta säkerställer att vi uppfyller alla krav som ställs på ett auktoriserat tvätteri.


Anlita alltid auktoriserat tvätteri med trygghetsgaranti.